HØSTKONFERANSEN 2019

Lørdag 19. oktober er det igjen klart for Høstkonferansen på Scandic Fornebu og påmelding til høstens største happening i gang.

Årets program er satt sammen for at dere skal bli inspirert og topp motivert, sammen med gode kollegaer. Vi har et godt dagsprogram, i tillegg til våre interne innslag har vi med oss sterke eksterne foredragsholdere som vil gi dere påfyll og treffe dere på forskjellige områder. Når programmet for dagen er over, tar vi en kort pause før vi igjen møtes til middag og DISCO kveld, som vi avslutter med DJ og fest.

V19_HK4

Ikke vent, meld deg på i dag – det blir fort fullt!

KONFERANSIER FOR DAGEN

V19_HK

Martin Beyer-Olsen har de siste årene vokst til å bli en av de morsomste nye komikerne i Norge. Med sin absurde stil har han fått folk til å knekke sammen i latter over hele landet. I 2011 fikk han stand-up miljøet sin egen pris, “Stå-Opp-Prisen”, og ble nominert til Komiprisen samme år. Han har i mange år vært en av NRK P3s største profiler og har også vært en del av “Torsdag Kveld Fra Nydalen”. Du har kanskje sett ham i NRK-programmene “Berrum&Beyer” og “Norske Fordommer” sammen med Lars Berrum, og ikke minst som fast komiker i “Underholdningsavdelingen”,  og “Martin og Mikkelsen” på NRK.

FOREDRAGSHOLDERE

V19_HK2

Stian Aadland er polarguide, prisvinnende fotograf og deltids-eventyrer som kanskje er bedre kjent under navnet “Stian med sekken”. Når han ikke utforsker ensomme fjell på Svalbard eller danser med pingviner i Antarktis bor han i teltet sitt for å være nærmest mulig naturen. For Stian handler eventyrene om lek, nysgjerrighet og jakten på gylne øyeblikk. Det få vet er at det ikke er mer enn 7 år siden han hadde sin første teltnatt. Hva skjedde? Med fantastiske bilder og filmklipp tar Stian oss med på reisen fra Cappuccino drikkende bygutt fjernt fra naturen, til et liv som nå dreier seg hundre prosent om å være på tur. Bli kjent med Stian på hans Instagramkonto @stian.med.sekken

V19_HK3

Dag Erik Pedersen er en av Norges beste syklister gjennom tidene. I dag er han mest kjent som en av NRKs største profiler med seersuksessen Mesternes Mester. “Aldri God Alene” er den enkle historien om å tenke annerledes i livet. Det er et lynkurs i kunsten å snu negative tanker til å bli positive, men det handler like mye om å forstå hvor viktig du er for laget ditt og hva din jobb egentlig betyr. Historien starter med den lille gutten som ble sist i alle sykkelritt, men som senere blir kaptein på de største lagene i verden og vinner mange profesjonelle sykkelritt.

For påmelding:
Send en mail til: lene.herud@tendenz.net, eller meld deg på til din agent, du kan også melde deg på via Tendenz kundeservice tel. 22 92 50 00.

Påmeldingsfrist: 13. september 2019

NB! Dersom du har matallergi er det fint om du oppgir dette ved påmelding.

Priser for Høstkonferansen:
Weekenden er kostnadsfri for en innehaver/daglig leder. Pris per person utenom dette:

  1. Høstkonferanse uten overnatting: 6 690,-
  2. Høstkonferanse med overnatting lør- søn i enkeltrom: 7 690,-
  3. Høstkonferanse med overnatting lør- søn i dobbeltrom: 7 190,-
  4. Høstkonferanse for ledsager i dobbeltrom: 10 190,-

Det vil bli sendt faktura fra Tendenz i forhold til overnatting fra fredag til lørdag.
(Verdi på konferansen er på kr 15 000,-)

NB! Kursavgiften vil automatisk bli trukket fra kurskonto, dersom man ikke oppgir noe annet.